עוגת קרמבו הכי מטריפה שתראו שבטח תשאיר אתכם מכינים בקביעות כל שבת!
מתכון של עוגת קרמבו מושקעת וטעימה שמכינים בשיא הקלות.
עוגת קרמבו מושקעת ב-10 דקות
עוגה בטעם מדהים בשיא הקלות
ציוד
- תבנית 24 / 26
מרכיבים
לבסיס:
- ½ שרוול פתי בר 125 גרם
- 7 עוגיות לוטוס
- 1 חופן אגוזים אפשר אגוזי מלך
- 100 גרם חמאה
לשכבת קרם שוקולד:
- 11 קרמבו
- ½1 שמנת מתוקה 375 מ"ל
- ½ שמנת חמוצה 100 מ"ל
- 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד 80 גרם
- ½ כוס חלב
לשכבת קרם וניל:
- ½1 שמנת מתוקה 375 מ"ל
- ½ כוס חלב
- ½ שמנת חמוצה 100 מ"ל
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
שלבי הכנה
- לשבור את הפתי בר, עוגיות לוטוס, ואגוזים לפירורים.
- לערבב עם החמאה מומסת ולהדק בתבנית.
- להניח מעל לבסיס 11 יחידות קרמבו.
לשכבת קרם שוקולד:
- להקציף את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג שוקולד וחלב, ולשפוך מעל.
- לתת כמה מכות על הקרש חיתוך כדי שהכל יתמלא באחידות סביב הקרמבו.
לשכבת קרם וניל:
- להקציף את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג וניל וחלב, ולשפוך מעל.
- להכניס למקפיא לכמה שעות עד להתייצבות העוגה.
מקור: עוגת קרמבו – מיטל חיות
מתכון לא ברור
היי,
נשמח לדעת מה לא ברור כדי שנוכל לתקן 🙂
מה אפשר לשים במקום קרמבו?
היי לאה,
אפשר להכין קצפת רגילה עם שמנת מתוקה וסוכר ולהוסיף תמצית וניל.
בהצלחה 🙂
לא ברור.
מז”א להכות על קרש חיתוך?
מתי משתמשים בקרש חיתוך ומה עוזר הרעש של הקרש? או האם להניח אותו כמו מגזה על העוגה ולהכות? העוגה תתפורר
היי סוניה,
הכוונה להטיח את התבנית על קרש חיתוך.
בהצלחה 🙂
היי מיטל.
שאלונת: כתבת – להכניס למקפיא לכמה שעות עד להתייצבות העוגה.
מה אחרי זה? האם העוגה נשארת במקפיא או עוברת למקרר?
תודה מראש.
אולגה
היי אולגה,
אפשר להמשיך לשמור במקפיא או להעביר למקרר.
בהצלחה!