קבלו מתכון של עוגת קרמבו טעימה וקלה להכנה.
עוגה רכה ונימוחה עם שכבה שמנמנה של קצפת וציפוי שוקולד מעל.
עוגת קרמבו חלבית קלה להכנה
חגיגית לשבת לאירוח ומרשימה במיוחד
ציוד
- תבנית אפייה גודל: 22
- כוס מדידה אוניברסלית 240 מ”ל
מרכיבים
תחתית:
- 2 ביצים
- ½ כוס סוכר
- ¼ כוס קקאו
- ¼ כוס שמן
- ¼ כוס חלב
- ½ כוס קמח תופח
מלית:
- 250 מ”ל שמנת מתוקה 1 מיכל
- 250 מ”ל חלב
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
ציפוי:
- 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
- 250 מ”ל שמנת מתוקה 1 מיכל
שלבי הכנה
תחתית:
- נערבב בקערה את כל חומרי התחתית.
- נאפה רבע שעה על 180 מעלות – עד שקיסם יוצא יבש.
מלית:
- נקציף את השמנת המתוקה והחלב עם הפודינג ונמרח על העוגה.
ציפוי :
- נמיס 2 שוקולד מריר עם שמנת מתוקה במיקרוגל נשפוך על העוגה.
- נקרר ונחתוך לקוביות – ניתן לקשט בשוקולד לבן.
מקור: עוגת קרמבו מתכון מאת נעמי שושן
נראה טוב וקל אכין אותה לשבת תודה
נראה טובה באני חושב תהיה טעימה סוף הדרך מהממת אני יכין אותה תודה רבה
היי!
נשמח לדעת איך היא יצאה 🙂