אחת העוגות הכי טעימות שיש חוזרת לנחם לכם את הלב בטעמים מפנקים במיוחד!
קבלו מתכון של עוגת קרמבו טעימה ופשוטה, שמכינים ללא קמח בכלל.
עוגת קרמבו חורפית פשוטה ללא קמח
איך שלוקחים ביס אחד מיד שזו עוגה איכותית
ציוד
- תבנית מרובעת בינונית
- מיקסר
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לבסיס:
- 5 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 3 כפות קקאו
- 4 כפות שמן
- 1 אינסטנט פודינג שוקולד 80 גרם
לקצפת:
- 1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
- 1 אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 1 כוס חלב
לגנאש שוקולד:
- ½ מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
- 1 חפיסה שוקולד מריר 100 גרם
שלבי הכנה
- להקציף את החלבון (הלבן) ואת הסוכר.
- ואחר כך להוסיף את החלמונים (הצהוב) ואת שאר המרכיבים.
- לערבב הכל ביחד ואז למזוג בתבנית ונכניס לתנור למשך 20-30 דקות בערך בחום של 170 מעלות.
- לאחר שמוכן לשים בצד לכמה דקות שיתקרר.
- בקערה אחרת להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב, ואז לשים במקרר שיתייצב.
- לשים את הקצפת מעל העוגה.
להכנת גנאש שוקולד:
- נמיס חפיסה אחת של שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה במיקרו או על האש.
- נמזוג מעל לעוגה.
- נשמור במקרר.
מקור: עוגת קרמבו – מיגל ראובן אלמשלי
להשאיר תגובה