מתכון של עוגת קפה קרה ללא סוכר וללא גלוטן שהכי מושלם שתהיה במקרר.
עוגה הכי קלילה בשילוב טעמים מדהים שישאיר אתכם רעבים לעוד ועוד.
עוגת קפה קרה ללא סוכר וללא גלוטן
עוגה במרקם חלומי שהכי מושלמת
ציוד
- תבנית קוטר 18
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 חבילה גבינת מסקרפונה 40% גד 250 גרם
- 2 כפיות קפה נמס 10 גרם
- 3 כפות אריתריתול סופר סוכר 36 גרם
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שמנת מתוקה נטולת לקטוז שופרסל שמנת 38% להקצפה
- אינסטנט פודינג בטעם וניל סוויטנגו 30 גרם
לקישוט (לא חובה):
- שברי שקדים ואגוזים לפיזור
שלבי הכנה
- להקציף את השמנת עם הסופר סוכר והאינסטנט עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
- בקערה נפרדת לפתוח את המסקרפונה בעדינות עד שתהיה נוחה ולא נוקשה.
- להוסיף את התמצית וניל עם הנס קפה ולערבב עד לספיגת הקפה והתמצית לחלק מהתערובת.
- להוסיף את הקצפת בתנועות מעטפת לערבב וליצור תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית קוטר 18 ולהכניס למקפיא לשעתיים או למקרר לכ-4 שעות.
- לקישוט ניתן לפזר שברי שקדים ואגוזים לא חובה.
מקור: עוגת קפה קרה מתכון מאת: שרית ברסקה
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.
איפה משיגים את הפודינג ללא סוכר?
היי שרית,
יש בסופרים ובחברת סוויטאנגו, אפשר לקנות מהאתר שלהם.
בהצלחה
אפשר להחליף את השמנת והמסקרפונה במשהו קצת פחות שמן ?
היי אסתר,
אפשר להחליף את המסקרפונה לגבינת שמנת עם אחוז שומן נמוך יותר, כנ”ל לגבי השמנת.
בהצלחה 🙂
השמנת מומלץ מאוד להחליף בקרם קוקוס 17% אורגני .
השמנת המומלצת לא נכונה ולא טובה מכילה שגורם לרירית המעי להיות חדיר עד פי 59
carrageenan
https://drdavisinfinitehealth.com/2017/08/emulsifiers-like-detergent-intestines/