מתכון להכנת עוגת קפה קוקוס ושוקולד מעלפת, העוגה הכי טעימה שתכינו. כל מי שטועם מתפעל מהטעם, כל המשפחה תעוף על זה!
השילוב בין טעמי הקפה, הקוקוס והשוקולד יוצר עוגה בעל טעם עשיר ועמוק, עם איזון בין המתיקות לקפה המריר.

עוגת קפה קוקוס ושוקולד מעלפת
עוגה בעל טעם עשיר ועמוק
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 ביצים שלמות
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ½1 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 כוס קוקוס
- 100 גרם שוקלד מריר קצוץ
- 2 כפיות נס קפה
לתערובת השוקלד:
- 100 גרם שוקולד מריר
- ½ כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- לערבב את כל היבשים בקערה (בלי הסוכר).
- במיקסר להקציף ביצים סוכר ושמן ולאחר מכן להוסיף את כל היבשים עד לתערובת אחידה.
- לשים את הבלילה ב2 תבניות אינגליש קייק.
- להמיס את השוקלד ןהקצפת במיקרוגל ולשים מעל התערובת ( כמו עוגת שיש).
- לאפות בתנור על חום של 170 מעלות בערך 40 דקות .

מקור: רז שלום
להשאיר תגובה