הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת קוקוס תפוזים בטעם של פעם

עוגת קוקוס תפוזים

עוגת קוקוס תפוזים במרקם אוורירי וטעם של פעם שמזכיר את הילדות ותמיד מעלה חיוך! מתכון קל ביותר להכנת עוגה נוסטלגית מפנקת שכיף לאכול בכל הזדמנות עם או בלי הקפה ליד – כל כך טעימה, שהקפה יהיה רק תירוץ לאכול ממנה!

עוגת קוקוס תפוזים

עוגת קוקוס תפוזים

הדפסה
מתכון לעוגת קוקוס תפוזים עם טעם נוסטלגי
של: רונית פרץ

ציוד

  • כוס מדידה: כוס חד פעמי חמה
  • תבנית חד פעמית מלבן בינונית/2 תבניות אינגליש קייק ארוכות/תבנית עגולה בקוטר 24

מרכיבים

  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
  • ½ כוס קוקוס
  • ½1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט

לסירופ:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • 1 כפית דבש

שלבי הכנה

  • מקציפים ביצים עם סוכר, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב.
  • אופים ב־170 מעלות כחצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
  • לסירופ: מחממים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים עד לרתיחה.
  • להנמיך את חום הבישול ומוסיפים כפית דבש.
  • יוצקים על העוגה כשהיא עוד חמה.

הערות וטיפים

אפשר לקשט בקוקוס מעל. לא ניתן לוותר על הקוקוס ועל הביצים.
עוגת קוקוס תפוזים
צילום: רונית פרץ

מקור: רונית פרץ