קבלו מתכון מעולה להכנת עוגת פרג טעימה מיוחד.
עוגה עם קרם שוקולד ואגוזים טעימים ועשירים.

עוגת פרג עם שוקולד ואגוזים
עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- ¼ תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 5 ביצים
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 200 גרם פרג טרי טחון
- 1 כף רום
- ½1 כוסות סוכר
- 1 תפוח ירוק מגורד
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס אגוזים קצוצים גס
- גרידת לימון
לקרם שוקולד:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
- 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
שלבי הכנה
- נקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב.
- ננמיך את המיקסר נוסיף את החלמונים ונמשיך להקציף.
- נוסיף את השמן לאט נוסיף את המיץ .
- נערבב את היבשים התפוח גרידת לימון והרום ונוסיף למיקסר ונערבל מעט שלא יהיו גושים .
- נחמם תנור 180 מעלות ונאפה 40 דקות.
- נבדוק עם סכין כשמוכן נוציא, לעשות כמה חורים בעוגה ונוסיף את הקרם שוקולד .
- נמתין שיתקרר מעט ונפזר מעל אגוזים .

מקור: שרה יוסף
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם: @sarayosef.net_ | ובדף שלה: שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
להשאיר תגובה