את העוגה הזו אתם לא רוצים לפספס! עוגת פרג רכה ועסיסית בניחוח תפוזים.
עוגה קלה להכנה טעימה במיוחד מסוג העוגות שאפילו במאפייה קשה למצוא.

עוגת פרג בניחוח תפוז
הכנה קלה ומהירה שמתאימה לכל מועד.
ציוד
- תבנית אפיה (מס' 26)
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 6 ביצים
- ½1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 200 גרם חמאה רכה, או מחמאה או 175 גרם שמן
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח
- 10 גרם אבקת אפיה
- 1 כף גרידת תפוז
- 1 כוס פרג לא חובה לטחון
שלבי הכנה
- נערבב את המחמאה/חמאה עם החלמונים וכוס מהסוכר לתערובת קרמית.
- נוסיף את תמצית הווניל, מיץ תפוזים וגרידת התפוז ולערבב.
- נוסיף את הפרג, הקמח ואבקת האפייה ונערבב לתערובת אחידה.
- בקערה נפרדת נקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר שנותר לקצפת יציבה.
- נקפל יחד את שתי התערובות.
- עביר לתבנית אפיה משומנת.
- נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-50 דקות.

מקור: נירית קיקו: מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד
מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | ובאינסטגרם: @nirit_kiko
להשאיר תגובה