עוגת פרג בחושה, שמכינים בכלום זמן ויוצאת מפנקת ביותר! מתכון קל ומהיר להכנת עוגת פרג בחושה בשילוב קוקוס וגנאש שוקולד ויוצאת במרקם משגע וכל ביס מפנק יותר מהשני! מתכון מושלם לאוהבי עוגות פרג – אל תפספסו את העונג הזה!
עוגת פרג בחושה
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 26
מרכיבים
- 1 כוס קמח
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס פרג טחון
- 1 כוס קוקוס
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס מיץ תפוזים או שמנת מתוקה, חלב, או מים
- 3 יחידות ביצים
- ¾ כוס שמן
- תמצית וניל אמיתית מעט
גנאש שוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר / חלב
- 100 מ”ל שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- מערבבים קמח, סוכר, פרג, קוקוס ואבקת אפייה.
- מוסיפים את שאר הרכיבים הרטובים ומערבבים היטב.
- יוצקים את הבלילה לתבניות ואופים ב־180 מעלות במשך 40 דקות בערך.
- מחממים את רכיבי הגנאש עד אחידות.
- לאחר שהעוגה מתקררת, דוקרים בעזרת שיפוד ומזגגים את הגנאש מעל.
מקור: Natali Levi
להשאיר תגובה