עוגת פרג בחושה משגעת, שניתן להכין גם חלבית וגם פרווה ותמיד יוצאת טעימה! מתכון קל ביותר להכנת עוגה שהכי כיף לאכול לצד הקפה ותמיד כיף שיש בבית כשמתחשק משהו טעים לנשנש. מקסימום הנאה במינימום הכנה!
עוגת פרג בחושה
ציוד
- שתי תבניות אינגליש קייק
מרכיבים
- 3 ביצים
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס פרג טחון טרי
- 8 גרם סוכר וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים/ חלב
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים עד קבלת מרקם אחיד.
- משמנים את התבניות ויוצקים לתוכן את התערובת.
- אופים ב־180 מעלות, במשך כחצי שעה עד ארבעים דקות.
הערות וטיפים
לעוגה חלבית מכינים עם חלב במקום התפוזים.
מקור: Mary Shaked Shirazi
להשאיר תגובה