עוגת פרג בחושה ב-5 דקות הכנה בלבד! בקערה אחת, ורכיבים בודדים ותוך דקות ספורות יש לכם עוגת פרג שלא תרצו להפסיק לנשנש.
מתכון כל כך פשוט להכנה, שכל פעם שנשארת לי פרוסה אחרונה של העוגה אני כבר רצה להכין עוגה נוספת.
עוגת פרג בחושה ב 5 דקות הכנה!
ציוד
- 2 תבניות קייק אנגליש
מרכיבים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס פרג טחון
- 1 כוס קמח
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס מיץ תפוזים
- ¾ כוס שמן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 שקית אפייה 10 גרם
שלבי הכנה
- נערבב את כל החומרים – קודם את הרטובים ואחר כך נוסיף יבשים.
- נעביר ל -2 תבניות אנגליש קייק.
- נאפה בתנור על חום של 40 דקות 170 מעלות.
מקור: נעמי שושן
קמח רגיל או קמח תופח?
היי שרה,
קמח רגיל. בהצלחה 🙂
170 מעלות עם מאוורר ?
היי רפי,
170 מעלות תוכנית רגילה.
בהצלחה!
עוגה מושלמת . במקום כוס קוקוס החלפתי ל עוד 1/3 כוס פרג ו 2/3 שקדים טחונים. עוגה אליפות . תודה על מתכון נהדר וקל .
היי אורלי,
תענוג גדול! תודה רבה על השיתוף בטיפים 🙂