קבלו מתכון של עוגת פרג בחושה, טעימה, אוורירית ומפנקת.
עוגת פרג קלה ביותר להכנה – בלי מיקסר – הכל בקערה אחת ולתנור!
עוגת פרג בחושה
עוגת פרג עסיסית והכי טעימה שאפשר להכין!
ציוד
- כוס מדידה: אוניברסלית או חד פעמי חם
- תבנית מלבנית בגודל 19×29
מרכיבים
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- פרג טחון טרי 150 גרם
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
שלבי הכנה
- בקערה גדולה, נוסיף את הקמח, אבקת אפיה, פרג טחון טרי, קוקוס, סוכר.
- נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף לקערה את הביצים, שמן, מיץ תפוזים, אפשר גם גרידת תפוז ונערבב ידנית היטב.
- נשמן את התבנית, ניתן להשתמש בתבנית חד פעמית מנייר שמקצרת את זמן האפייה.
- ניצק את הבלילה לתבנית ונשטח בצורה שווה.
- נאפה בתנור בחום 175 מעלות כ- 30 דקות.
- לפני האפייה ניתן לפזר מעל הבלילה אגוזי מלך קצוצים גס – מאוד טעים, אפשר גם לפזר נטיפי שוקולד.
הערות וטיפים
מומלץ לא לקנות פרג טחון בסופר, לקנות טרי ולבקש שיטחנו לכם במקום.
להשאיר תגובה