מתכון של עוגת סברינה קלה ומטריפה שמכינים במהירות וטורפים עוד יותר בקלות מרוב שהיא טעימה!
אז קבלו מתכון של עוגת סברינה שמכינים בקלות והיא חגיגה אחת גדולה! היא מרשימה מאוד, טעימה ועסיסית במיוחד.
עוגת סברינה קלה וטעימה בטירוף
עוגה טעימה, מרעננת, מפנקת וחגיגית שחובה להכין בחג!
ציוד
- מידה: כוס חד פעמי חם
- תבנית: גודל 24
מרכיבים
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 כוס קמח
- 1 כוס פירורי לחם הלבנים הפשוטים
להכנת הסירופ:
- 2 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- 1 כפית רום
להכנת הקרם:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ”ל
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 1 כוס חלב
שלבי הכנה
- נקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף טוב.
- בהדרגה נוסיף: את השמן 6 חלמונים אבקת אפיה כוס קמח ופירורי לחם הלבנים (הסוג הפשוט ללא תיבול).
- נערבב היטב ומשמנים תבנית.
- נאפה על חום 180 בערך חצי שעה.
- להרתיח את מוצרי הסירופ – וכשהעוגה יוצאת להניח בצד ולהרטיב אותה עם הסירופ שהכנו.
- להקציף את מוצרי הקרם וכשהעוגה מתקררת לצפות בקרם שהכנו.
להוסיף את יתר החומרים לקצף החלבונים תוך כדי פעולת המיקסר? או לקפל ידנית ?
היי,
תוך כדי פעולת המיקסר.
בהצלחה!!