אין התחלה טעימה יותר ליום מבורך מאשר כוס קפה חמימה לצד עוגה עשירה של נס קפה שתתחיל לכם את הבוקר כמו שצריך!
קבלו מתכון לעוגת נס קפה שכבות מדהימה במיוחד, בשילוב טעמים של שכבת בצק פריך בטירוף המשתדכת לשכבת נס קפה נדירה, ומצופה בשוקולד עשיר עם המון אגוזים מפנקים מעול.
קינוח קליל והכי קל להכנה שתמיד יוצא מוצלח ומרשים את כל מי שטועם בכל ביס מחדש. כמה שקל כך טעים!


עוגת נס קפה שכבות ושוקולד
טעם עשיר בשכבות של עונג
ציוד
- כוס מדידה חד פעמית חמה
- תבנית בינונית
מרכיבים
לבצק:
- 2 ½ כוסות קמח
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס שמן אפשר גם מרגרינה
- 1 ביצה L
- 1 כפית תמצית וניל
לשכבת הנס קפה:
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- ¾ כוס קמח
- 2 ביצים L
- 1 כוס שוקולד צ׳יפס
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 כפות נס קפה
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר/חלב
- 2 כפות שמן
לקישוט :
- אגוזים / בוטנים קצוצים
שלבי הכנה
- מערבבים את כל מצרכי הבצק היטב עד לאיחוד. לאחר מכן משטחים בתבנית בינונית (הבצק מעט מתפורר אז להדק טוב טוב).
- להכנת שכבת נס קפה – מערבבים הכל ומשטחים מעל הבצק ואז אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.
- להכנת הציפוי – ממיס 100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן ומורחים מעל לעוגה.
- מקשטים באגוזים או בוטנים קצוצים.

מקור: עוגת נס קפה – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
אין לי שוקולד צ'יפס, מה לעשות?
תקצצי שוקולד בקוביות או שתכיני בלי
מושלם!! הכנתי את זה עכשיו, הוספתי למתכונים שלי…