אי אפשר לעבור את חג הפסח ללא עוגת מצות נוסטלגית, עשירה בשוקולד ועם טעם שמזכיר את הילדות! מתכון קל ומהיר, שכולם יכולים להכין ואין הרבה תירוצים שלא! עוגה מושלמת, שניתן להכין גם פרווה וליהנות ממנה בכל עת לאורך החג!
עוגת מצות לפסח
מרכיבים
- 1 שמנת מתוקה או שמנת צימחית
- 50 גרם חמאה או מחמאה/ נוטרינה
- 300 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד חלב או למתכון פרווה לשים עוד 50 גרם שוקולד מריר
שלבי הכנה
- מחממים בסיר קטן שמנת וחמאה על סף רתיחה.
- מוסיפים שוקולדים, מכבים את האש, מערבבים היטב עד המסה מלאה ומצננים מעט.
- לוקחים 6 מצות, טובילם בחלב או ביין קידוש.
- מורחים מעל כל מצה שכבת קרם יפה, מניחים מצה נוספת למעלה, ומסיימים בקרם שוקולד.
- מקררים שעה־שעתיים.
מקור: Sivan Zror
מוזמנים גם בדף שלה: אפייה עם סיוי
להשאיר תגובה