קבלו מתכון של עוגת מייפל בחושה שמכינים ב־2 דקות וזוללים בדקה אחת!
עוגה בחושה קלה להכנה ומטריפה שחייבים לחלוק עם האורחים!


עוגת מייפל מטריפה ב-2 דקות
עוגה בחושה חגיגית ומפנקת לכל מועד.
ציוד
- תבנית: 2 תבניות אינגליש.
- כוס: כוס חד פעמי חם
מרכיבים
- 250 מ"ל שמנת מתוקה – 1 מיכל בטמפרטורת החדר
- 4 ביצים גם בטמפרטורת החדר
- 2 כוסות קמח תופח
- ¼1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ¼ כוס שמן
- חופן אגוזי מלך
- 1 כפית קמח
- סירופ מייפל איכותי
שלבי הכנה
- לחמם תנור ל 180 מעלות
- את כל המצרכים למעט האגוזים, המייפל, וכפית הקמח, להכניס לקערת המיקסר.
- לערבל עד שמתקבלת בלילה חלקה. להעביר ל-2 תבניות אינגליש.
- לשבור את האגוזים ונפזר עליהם כפית קמח ( זה ימנע מהאגוזים לשקוע לתחתית התבנית) ואז לפזר אותם על העוגות.
- לאפות עד הזהבה עדינה. כשהעוגה מוכנה, לחורר אותה בעזרת קיסם ומצפים אותה

מקור:עוגת מייפל – ענת אלישע ביטון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: ענת אלישע ביטון – דמיון ויצירה במטבח
כמה זמן אמור להיות בתנור? והאם אפשר להוריד את כמות הסוכר לכוס אחת? תודה
היי יעל,
כחצי שעה, אבל תלוי בתנור, ייתכן שיותר מכך.
כן, אפשר להוריד את הכמות לכוס אחת ואף פחות מכך, הכל תלוי ברמת המתיקות המועדפת עלייך.
בהצלחה!
אפשר לערבב ידנית במקום מיקסר.
היי רחל,
תמיד! אבל רק בעדינות שלא להרוס את האווריריות של הבלילה.
בהצלחה 🙂