עוגת מייפל בחושה שמכינים ב־2 דקות! מתכון מהיר לעוגת מייפל מפנקת שחייבים לטעום! עוגה מושלמת מבחינת מרקם, זמן הכנה וטעם עשיר ומפנק שאין שני לו! מושלמת להגשה לאורחים, עם הקפה של הבוקר ולכל רגע שמתחשק להתפנק!
עוגות מייפל בחושה ב־2 דקות
ציוד
- תבנית: 2 תבניות אינגליש.
- כוס: כוס חד פעמי חם
מרכיבים
- 250 מ”ל שמנת מתוקה בטמפרטורת החדר
- 4 ביצים גם בטמפרטורת החדר
- 2 כוסות קמח תופח
- ¼1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- ¼ כוס שמן
- חופן אגוזי מלך
- 1 כפית קמח
- סירופ מייפל איכותי
שלבי הכנה
- מחממים תנור ל 180 מעלות
- מערבבים במיקסר את כל המצרכים למעט האגוזים, המייפל, וכפית הקמח עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מעבירים ל-2 תבניות אינגליש.
- שוברים את האגוזים ונפזר עליהם כפית קמח ( זה ימנע מהאגוזים לשקוע לתחתית התבנית) ואז נפזר אותם על העוגות.
- אופים עד הזהבה עדינה. כשהעוגה מוכנה, מחוררים אותה בעזרת קיסם ומצפים אותה.
מקור: עוגת מייפל – ענת אלישע ביטון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: ענת אלישע ביטון – דמיון ויצירה במטבח
נראית מעולה ,איך ניתן להמיר לפרוה במקום השמנת?
היי תהילה,
שמנת צמחית. בהצלחה 🙂
מתכון נהדר ,קלה להכנה ,טעימה מאוד
יצאה נפלא בדיוק כמו בצילום.
היי שולמית,
איזה כיף!! שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂