עוגת לוטוס בחושה פרווה, קלה להכנה ועם טעם ייחודי שיש רק ללוטוס! מתכון מהיר, שמכינים בדקות ספורות לעוגה מעם טעם משגע ומרקם אוורירי במיוחד! שילוב של עוגה בחושה עם ציפוי קרם לוטוס ושבבי עוגיות לוטוס ויש לכם חגיגה מובטחת לצד הקפה של הבוקר!
עוגת לוטוס בחושה פרווה קלה להכנה
מרכיבים
- 3 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- קורט מלח
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 כפות ממרח לוטוס
- ½ כוס שמן
- 1 מיכל שמנת צמחית 250 מ”ל
- 2 כוסות קמח תופח
- 3 כפות לוטוס מומס לציפוי
- עוגיות לוטוס טחונות לפיזור מעל העוגה
שלבי הכנה
- מקציפים ביצים עם קורט מלח, מוסיפים סוכר ותמצית וניל. מנמיכים מהירות ומוסיפים שמן, שמנת וממרח לוטוס. לבסוף מוסיפים קמח תופח בערבוב ידני בהדרגה.
- אופים ב־170 מעלות במשך כ־40 דקות.
- כשהעוגה מעט מתקררת, מצפים בלוטוס מומס ומפזרים פירורי עוגיות לוטוס.
הערות וטיפים
מקור: חגית נוחמה
להשאיר תגובה