מתכון מושלם להכנת עוגת חלבה בחושה פרווה בציפוי אגוזי מלך וקרמל.
עוגת חלבה טעימה בציפוי אגוזי מלך וקרמל, ספוגית עסיסית וטעימה, נטולת סוכר וגלוטן.
עוגת טחינה ושומשום בחושה (ללא סוכר)
ציוד
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- שומשום 50 גרם – טחון דק
- קמח שקדים 100 גרם
- 2 כפות טחינה + כפית
- 3 כפות ממתיק טחון דק
- 3 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף אבקת אפיה
- 2 כפות שמן MCT / כל שמן שמותר
- מים 100 מ”ל
לציפוי:
- אגוזי מלך חתוכים גס
- 2 כפות סוכר חום של סוויטנגו
שלבי הכנה
- להניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ואז את הנוזליים.
- לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- לשמן תבנית אינגליש קייק ולהעביר את התערובת לתבנית.
- לפזר מעל הבלילה את האגוזים ואת הסוכר חום.
- לאפות בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 35 דקות או עד להזהבה של העוגה.
מקור: עוגת טחינה מתכון מאת: שרית ברסקה
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם
להשאיר תגובה