עוגת זברה פרווה , עוגת זברה בחושה מעלפת עם מראה מדליק ומרשים שכיף להגיש בערב שבת לאחר הארוחה וכיף לא פחות ליהנות ממנה לצד הקפה של שבת בבוקר!
אין כמו עוגות שיש כי הן עוגות שהכי קל להכין ויש להן מראה מדליק כל כך שקשה להתעלם מהנוכחות שלהם ותמיד עושה חשק לאכול מהן, שלא לדבר על המרקם המפנק שלן והטעם הממכר!
קבלו מתכון קל ביותר להכנה, שכיף להכין ותקבלו עוגה משגעת שתרשים את כולם ותהיה הנושא המככב של הערב! עוגה שכולם אוהבים ואף אורח לא יישאר מקופח!
עוגת זברה בחושה פרווה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית 24
מרכיבים
- 6 ביצים
- ½1 כוסות סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- גרידת לימון
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 כף קקאו
שלבי הכנה
- מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה. לאחר מכן מוסיפים את השמן בזרם דק.
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים שלא יהיו גושים.
- מקפלים את החלבונים לחלמונים בתנועת עטיפה. מחלקים ל-2 קערות.
- בקערה אחת מוסיפים קקאו ומערבבים בתנועת עטיפה.
- מרפדים תבנית עם נייר אפיה ולצקת מצקת של עיסת הוניל במרכז העוגה ומעליה מצקת עיסת קקאו וממשיכים כך עד שתיגמר העיסה.
- אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש עד ששיפוד יוצא יבש, בערך 45 דקות.
מקור: עוגת זברה בחושה מאת נאוה מלכה
להשאיר תגובה