עוגת הווניל לוטוס הזאת לא רק שלא תצליחו להשאיר פירור, כנראה שתרצו להכין אותה שוב ושוב.
עוגה טעימה ועדינה למראה, אבל עוצמתית בטעמים מופלאים של לוטוס עשיר ועמוק ונגיעות וניל.
עוגת וניל לוטוס פרווה
טעמים עזים של לוטוס עשיר עם נגיעות וניל מתקתקות
ציוד
- תבנית 26 ס”מ
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לבצק:
- 4 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 2 כוסות קמח
- 1 כף תמצית וניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
לקרם:
- ¼ צנצנת לוטוס קראנצ’ 95 גרם
- 3 כפות שמנת מתוקה צמחית פרווה
שלבי הכנה
- נערבב בקערה את חומרי הבצק ביחד עד שנקבל עיסה אחידה.
- נמזוג לתבנית 26 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות.
לקרם:
- נערבב ¼ צנצנת לוטוס קראנצ' עם 3 כפות שמנת מתוקה צמחית עד לאחידות (אין צורך לחמם)
- לאחר אפיית העוגה ולאחר שהיא מתקררת, חוצים באמצע ומורחים את קרם הלוטוס (בלי להתקמצן!).
מקור: דיאנה אלקובי
להשאיר תגובה