מתכון של עוגת וניל גבוהה וטעימה במיוחד המקבלת מרקם חלומי שפשוט נמס בפה.
עוגה מרשימה ומהממת שתמיד יוצאת ישרה ומצליחה להרשים בכל ביס מחדש!
עוגת וניל גבוהה ומרשימה
ציוד
- תבנית גבוהה ( רינג או סיר ג’חנון קוטר 22-24)
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 6 ביצים בלי להפריד
- ¼1 כוסות סוכר
- 3 שקיות סוכר וניל
- 1 כוס שמן
- 250 מ”ל שמנת מתוקה לגרסת פרווה: קצפת צמחית
- 80 גרם אינסטנט פודינג וניל 1 חבילה
- 2 כוסות קמח תופח לא להמיר לקמח רגיל! כי זה לא מתנהג אותו הדבר
שלבי הכנה
- נקציף בקערת מיקסר את הביצים.
- נוסיף את הסוכר וסוכר וניל בהדרגה עד לקבלת קרם תפוח (לא יותר מ3-4 דקות).
- נוסיף בהדרגה את השמן והשמנת ובסוף את הפודינג והקמח לערבוב קצר.
- נכניס לאפייה עליון תחתון בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך שעה וחצי עד לשעתיים.
- אסור לפתוח את התנור בשעה וחצי הראשונות. בעזרת קיסם נוכל לבדוק אם העוגה מוכנה.
הערות וטיפים
מקור: עוגת וניל – לירון מלכה
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם שלה: @Lironmalka_cake | להזמנות: Pink cake – לירון מלכה עוגות מעוצבות
להשאיר תגובה