הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת וניל גבוהה ומרשימה במרקם חלומי

מתכון עוגת וניל

מתכון של עוגת וניל גבוהה וטעימה במיוחד המקבלת מרקם חלומי שפשוט נמס בפה.

עוגה מרשימה ומהממת שתמיד יוצאת ישרה ומצליחה להרשים בכל ביס מחדש!

מתכון עוגת וניל

עוגת וניל גבוהה ומרשימה

הדפסה
עוגה בעלת מרקם חלומי וטעימה במיוחד
של: לירון מלכה

ציוד

  • תבנית גבוהה ( רינג או סיר ג’חנון קוטר 22-24)
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 6 ביצים בלי להפריד
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 250 מ”ל שמנת מתוקה לגרסת פרווה: קצפת צמחית
  • 80 גרם אינסטנט פודינג וניל 1 חבילה
  • 2 כוסות קמח תופח לא להמיר לקמח רגיל! כי זה לא מתנהג אותו הדבר

שלבי הכנה

  • נקציף בקערת מיקסר את הביצים.
  • נוסיף את הסוכר וסוכר וניל בהדרגה עד לקבלת קרם תפוח (לא יותר מ3-4 דקות).
  • נוסיף בהדרגה את השמן והשמנת ובסוף את הפודינג והקמח לערבוב קצר.
  • נכניס לאפייה עליון תחתון בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך שעה וחצי עד לשעתיים.
  • אסור לפתוח את התנור בשעה וחצי הראשונות. בעזרת קיסם נוכל לבדוק אם העוגה מוכנה.

הערות וטיפים

מומלץ בחלק העליון של התנור הכניסו תבנית תנור ריקה לכל זמן האפייה ותקבלו עוגה ישרה בלי גבעה .
עוגת וניל
צילום: לירון מלכה

מקור: עוגת וניל – לירון מלכה
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם שלה: @Lironmalka_cake | להזמנות: Pink cake – לירון מלכה עוגות מעוצבות