עוגה מעולה בטעמי וניל עשירים שאף פעם לא נמאס ממנה!
מתכון להכנת עוגת וניל גבוהה ואוורירית במרקם חלומי .
עוגת וניל גבוהה ואוורירית בטעם מושלם!
עוגה עם חווית טעמים עשירה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית עגולה 24 או 26 / סיר ג'חנון בקוטר 22-24
מרכיבים
- 5 ביצים
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס מיץ תפוזים או מים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שמן
שלבי הכנה
- להקציף את החלבונים קודם עם הסוכר בערבול בינוני.
- להוסיף בהדרגה את כל שאר החומרים, כולל את החלמונים, ומקציפים עד לאיחוד.
- לשמן תבנית עגולה או מלבנית היטב, ושופכים את הבלילה לתוך התבנית.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות עד שהעוגה נאפית היטב.
- אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.
מקור: עוגת וניל – מזל חלפון אוזנה
להשאיר תגובה