עוגת וניל פרווה קלה מאוד וטעימה ביותר, שכיף לאכול בכל רגע נתון והכי כיף לפתוח אתה את היום לצד הקפה!
אז קבלו מתכון לעוגת וניל מפנקת במיוחד, קלה מאוד להכנה שכל אחד יכול להכין בלי בעיה!
עוגת וניל בחושה מושלמת
אז קבלו מתכון לעוגת וניל מפנקת במיוחד, קלה מאוד להכנה שכל אחד יכול להכין בלי בעיה!
ציוד
- תבנית חד פעמית בינונית מרובעת / עגולה 26
- מידה: כוס אוניברסלית
מרכיבים
- ½2 כוסות קמח מנופה
- 2 כפיות אבקת אפייה
- ½1 כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 4 ביצים
- ¾ כוס שמן
- 1 חבילה שמנת להקצפה צמחית 250 מ"ל
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל170 מעלות.
- נערבב בקערה את החומרים היבשים – קמח, אבקת אפיה, אינסטנט וניל.
- בקערת המיקסר נשים ביצים, סוכר, סוכר וניל, ונקציף עם המקצף עד לקבלת בלילה תפוחה מאוד (לוקח כמה דקות).
- ננמיך את מהירות המיקסר, ונוסיף בהדרגה את השמן.
- אחרי שהשמן נטמע נוסיף לסירוגין את קערת היבשים והשמנת הצמחית עד קבלת בלילה סמיכה וללא גושים (יוצאת כמו פודינג).
- נעביר לתבנית, ונאפה רק עד שקיסם יוצא יבש במרכז העוגה כדי לא ליבש אותה, בערך 40 דקות.
- נצנן, ונפזר באבקת סוכר.
מקור: ישראלה אזולאי
להשאיר תגובה