מתכון להכנת עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם – כל כך פשוט וטעים!
עוגת וופלים עם קרם, טעימה שמוכנה בפחות מעשר דקות של הכנה פיזית.
עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם
עוגה טעימה קלה להכנה
ציוד
- תבנית בינונית
מרכיבים
- 1 חבילת וופלים מוכנים 250 גרם
- חלווה מפוררת בטעם ווניל
- 2 חבילות שוקולד לבן 200 גרם
- ½ מיכל של שמנת מתוקה 125 מ"ל
לקישוט מעל:
- סירופ ריבת חלב + פתיתי קוקוס
שלבי הכנה
- להמיס במיקרוגל בתוך קערה את החלווה המפוררת, שתי חבילות השוקולד הלבן חצי מיכל שמנת מתוקה למשך דקה-דקה וחצי.
- לערבב היטב לתערובת אחידה ויחסית סמיכה (לא לדאוג, זה בסדר שיש גושים של חלווה).
- להתחיל עם השכבות של הוופלים העגולים, על כל שכבה נשים בערך שלוש כפות ונשטח לכל האורך פעם שכבת וופל וניל,פעם שכבת וופל שוקו.
- לפזר בצורת פסים מעל את סירופ ריבת החלב ומעליו את הקוקוס.
- להכניס למקפיא למשך לפחות שעתיים, ואז נעביר למקרר.
מקור: Leeraz Itzhakov
וואו, איזו נוסטלגיה!
השאלה היא איםה משיגים את הוופלות????
היי סמדר,
יש בכל סופר חבילות של דפי/עלי וופל שמיועדים לאפייה, כמו תחתיות כאלה לעוגות.
בהצלחה!