קבלו מתכון של עוגת גבינה תפוחים בחושה. עוגה מהירה ומפנקת במיוחד!
מתכון קל מאוד להכנה, שכל אחד יכול להכין ומתקבלת עוגת גבינה תפוחים שמתאימה בכל עת.
עוגת גבינה תפוחים בחושה
טעימה מפנקת המיוחד והכי חשוב קלה להכנה
ציוד
- תבנית בינונית 30X27
- כוס אוניברסלית 240 סמ”ק
מרכיבים
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס צימוקים
- ¾ כוס שמן
- 1 חבילה גבינה לבנה 5% 250 גרם – או שמנת חמוצה 9% 200 מ”ל
- 4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות סוכר
שלבי הכנה
- ננפה בקערה את הקמח ואת אבקת האפייה.
- נקציף בקערה נוספת ביחד את הביצים, הסוכר, השמן והגבינה.
- להוסיף את הקמח ונערבב לעיסת בצק חלקה.
- לבשל במיקרוגל את תפוחי העץ למשך כשש דקות – ונקרר אותם.
- להוסיף את התפוחים לקערת הבצק תוך ערבוב. נוסיף גם את הצימוקים.
- לשמן את התבנית ונקמח מעט.
- להוסיף לתבנית את העיסה ונפזר מלמעלה את הסוכר שמעורבב עם הקינמון.
- לאפות על 170 מעלות טורבו למשך כ- 30-40 דקות.
מקור: Judy Palti
שלום לכולם, האם ניתן לבשל את התפוחים לא במיקרו?
תודה רבה ויום נעים, שירה.
האם אפשר טורבו?
היי גלית,
בטח, אין חובה לאפות בטורבו.
בהצלחה!
קמח תופח ועוד אבקת אפיה?
היי עירית,
אכן כן, אבל לא חייבים להוסיף.
בהצלחה!