מתכון עוגת גבינה של בית מלון, עוגת חלומית, ללא הפרדת ביצים והקצפה – 5 דקות הכנה ולתנור.
עוגות גבינה הן העוגות הכי קלילות וטעימות שאנחנו אוהבים להגיש בתור קינוח בימים חמים.
עוגת גבינה של בית מלון
מתכון של עוגת גבינה של בית מלון, טעימה ומפנקת. בלי מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
ציוד
- כוס מידה חד פעמי קר
- תבנית: חד פעמי מלבנית בגודל 22*31
מרכיבים
- 1 קילו גבינה לבנה 9% או 5%
- ¼1 כוסות סוכר
- 6 ביצים
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 2 כפות קמח
- 2 כפות קורנפלור
להגשה:
- אבקת סוכר/סירופ מייפל
שלבי הכנה
- בקערה נטרוף את הגבינה והסוכר ונניח בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס.
- נטרוף פנימה את הביצים עם מטרפה ידנית (לא מקציפים). עד שהכל מתאחד.
- נעביר כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר ונוסיף אינסטנט פודינג וניל, קמח וקורנפלור.
- נטרוף היטב עד שנעלמים כל הגושים.
- נחזיר את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ונערבב היטב.
- נמזוג את התערובת לתבנית משומנת.
- נכניס לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ונאפה כשעה ורבע בערך, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי.
- העוגה אמורה להישאר בהירה רק מתחילה להזהיב. (מי שרוצה זהוב יותר כמוני אפשר).
- ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה ונפזר מעל אבקת סוכר או מייפל או כל דבר אחר שאוהבים.
מקור: סוניה סאני בן הרוש
להשאיר תגובה