קבלו מתכון לעוגת גבינה של בית מלון בהכנה טעימה במיוחד.
עוגה קלה ותמיד מרשימה את כל המשפחה בחוויית טעמים עשירה ביותר.
עוגת גבינה של בית מלון
העוגה שטעמתם במלון עכשיו אצלכם בבית
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 7 ביצים L
- 1 חבילה גבינה לבנה 500 גרם
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ”ל
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח
- 3 שקיות סוכר וניל 30 גרם
- גרידת לימון לא חובה
שלבי הכנה
- נקציף את הביצים, סוכר, וסוכר ווניל עד לקבלת קצף יציב.
- נוסיף את שאר המרכיבים בתנועות קיפול.
- נעביר לתבנית ולאפות בתנור על חום של 150 מעלות לשעה.
- לאחר שעה נרים את חום התנור ל 180 מעלות למשך 10 דקות.
- נשאיר את העוגה בתנור לקירור.
מקור: מאיה בוטראשווילי
אפשר להחליף את השמנת המתוקה במוצר דל קלוריות? או לוותר עליה?
היי גילה,
אפשר להשתמש בשמנת לבישול 15%.
בהצלחה 🙂
צריך להפריד ביצים?
היי רונית,
לא, אין צורך.
בהצלחה 🙂
היי
גבינה לבנה במיכל למריחה 5%???
גבינה לבנה “כנען” כחושה???
גבינה לבנה 16%???
היי,
גבינה לבנה למריחה, אפשר 5% או 9%.
בהצלחה 🙂
1 חבילה גבינה לבנה, האם הכוונה לקופסה וכמה אחוזי שומן (9, 5..)
היי יעל,
כן, הכוונה לקופסה.
אפשר 5 אחוז או 9, מה שאת מעדיפה.
בהצלחה 🙂
האם היא תופחת כמו בתמונה ??? מה גורם לתפיחה?
היי אתי,
כן, כמות הביצים במתכון הזה נועדה כדי לייצר עוגה אוורירית וגבוהה. חשוב גם לשמן היטב כל חלק בתבנית שנוגע בבלילת העוגה כדי לוודא שהיא עולה ונשארת גבוה.
בהצלחה 🙂
נראה טוב חייבת לנסות אבל לא הבנתי את השמנת להקצפה צריך להקציף אותה עם הביצים? או לקפל אותה ואת הגבינה אחרי ההקצפה של הביצים
היי אורטל,
רק לקפל אחרי ההקצפה.
בהצלחה!
צריך לשים תבנים עם מים מתחת לתבנית
היי ליזה,
לא, אין צורך. בהצלחה!
יש המון דברים לא ברורים ואשמח לתגובה אם מישהי עשתה את העוגה
איך עוגת גבינה תופחת רק מביצים?
איך שמנת להקצפה מכניסים לתוך בלילה בלי הקצפה?
אני אשמח לשמוע אם מישהי עשתה את העוגה וזה יצא לה וואו.
על הפנים. נמוכה, תוספת חימום שורפת אותה, מתוקה מדי, פשוט מתכון גרוע.
היי אורה,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. נשמח להציע לך 3 מתכונים נוספים לבחירתך:
מתכון של ענת חנניה
מתכון של סמדר חי
מתכון של שרית ברסקה
בהצלחה!