עוגת גבינה ללא קמח בכלל, עוגת גבינה ללא גלוטן שכבר לא צריך לא לטוס ולא וללון כדי ליהנות ממנה!
אז קבלו מתכון קל וקליל של עוגת גבינה של בית מלון, עוגת גבינה אפויה בלי תחתית שיוצאת רכה וטעימה במיוחד.
עוגת גבינה של בית מלון ללא קמח
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- תבנית אלומיניום קטנה עם מים
מרכיבים
- 6 ביצים
- ¼1 כוסות סוכר
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון 200 מ"ל
- 2 גביעי שמנת חמוצה 400 מ"ל
- 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות קורנפלור
- 1 גרידה מלימון אחד
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
שלבי הכנה
- נקציף את הביצים עם סוכר במשך 8-10 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
- נוסיף לקציפת הביצים את הגבינות, השמנת החמוצה, מיץ לימון, גרידה ותמצית וניל ונקציף יחדיו כדקה.
- לנפה פנימה אינסטנט וניל וקורנפלור ונערבב בתנועות קיפול לבלילה חלקה וללא גושים.
- נעביר את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת. לחמם תנור ל-160 מעלות.
- כשהתנור חם, נכניס לתחתית התנור את תבנית האלומיניום עם המים.
- נאפה את העוגה כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה בקצוות ומעט רוטטת המרכז.
- נכבה את התנור, משאירים את העוגה בפנים ולצנן למשך שעתיים.
מקור: כרמית מ. דהאן | מוזמנים לעקןוב בדף הפייסבוק עשלה
להשאיר תגובה