עוגת גבינה קרה ומרעננת, מושלמת לימים החמים ולא תאמינו כמה קלה להכנה! מתכון קל ומהיר לעוגה שכל ביס בה פינוק גדול, מרשימה למראה והמילה ‘נדירה’ פשוט קטנה עליה! עוגה נהדרת להגשה באירוח ובסופי השבוע, כשרוצים להרשים!
עוגת תפוחים בחושה נוסטלגית
מתכון קל לעוגת תפוחים בחושה שמעלה חיוך בכל ביס
ציוד
- תבנית בינונית חד פעמית
מרכיבים
- 3 תפוחים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפיות קינמון
- 3 ביצים גדולות או 4 קטנות
- 1 כוס סוכר ואולי עוד קצת
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה תפוחים וקינמון.
- מערבבים בקערה נפרדת ביצים, סוכר, שמן וקמח, מוסיפים תפוחים ומערבבים קלות.
- יוצקים לתבנית משומנת מעט ואופים ב־170 מעלות במשך כשעה.
- מחלצים מהתבנית ומפזרים אבקת סוכר.
הערות וטיפים
למתכון דיאטטי יותר ניתן להמיר את הסוכר בסילאן ללא סוכר ואת הקמח בשיבולת שועל.
מקור: עוגת גבינה קרה – אביבה ג’רופי
להשאיר תגובה