קבלו מתכון להכנת עוגת גבינה פרווה מפנקת ומדהימה.
עוגה שמכינים מגבינה ויוגורט סויה בטעם שיא השלמות.
עוגת גבינה פרווה מושלמת וטעימה
טעם שיא השלמות שלא מתפשר
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
- מיקסר
מרכיבים
- 6 ביצים מופרדות
- 1 כוס סוכר
- 3 גביעים גבינה סויה 600 גרם
- 2 גביעים יוגורט סויה 400 מ"ל
- 4 כפות קורנפלור
- 4 כפות פודינג וניל
- 2 כפות קמח
- מעט תמצית וניל
שלבי הכנה
- להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
- לערבב את החלמונים, הגבינות והאבקות עד שאין גושים.
- לאחד את שתי התערובות בזהירות.
- בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות להכניס בתחתית תבנית עם מים ואופים (אפייה רגילה ולא טורבו) את העוגה בחלק התחתון של התנור (לא הכי למטה) למשך רבע שעה בחום של 200 מעלות.
- להוריד את החום ל-160 למשך עוד 45 דקות.
- לתת לעוגה לנוח כשעה נוספת בתנור אחרי שכמכבים אותו. לא לפתוח בכלל.
- אחרי שעה לצנן בחוץ וכשמתקררת אפשר לחלץ.
מקור: עוגת גבינה פרווה – שושי פרץ
מעניין עוגת פרווה , מתאים לי.
איפה קונים גבינת סויה ויוגורט פרווה, באיזו רשת
תודה , ענת
היי ענת,
יש בכל סופרמרקט. בהצלחה!