הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת גבינה מושלמת ב־5 רכיבים בלבד!

עוגת גבינה

עוגת גבינה מושלמת שתמיד מצליחה וגורפת מחמאות! מתכון שמכינים מ־5 רכיבים בלבד ותקבלו עוגה מרשימה, גם למראה וגם בטעם, שתעלה על פניכם חיוך בכל בוקר! עוגה מושלמת להגשה באירוח ותתבל גם את השגרה שלכם בחיוכים!

עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה טעימה ומרשימה

הדפסה
מתכון פשוט להכנת עוגת גבינה איכותית
של: זהבית קשרי עג’מי

ציוד

  • תבנית קפיצית קוטר 24
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 5 יחידות ביצים
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 יחידה שמנת חמוצה – 200 גרם
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 5 כפות קורנפלור
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל – לא חובה

שלבי הכנה

  • מקציפים חלבונים עם סוכר עד קבלת קצף יציב, אבל לא קשה.
  • מערבבים בקערה נפרדת חלמונים עם שאר הרכיבים ומאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול.
  • אם מכינים עם תבנית קפיצית אז לשים תבנית מים בקומה מתחת לעוגה (ואם זאת תבנית סגורה/סיר גחנון) אז לשים את העוגה בתוך מים על תבנית התנור.
  • אופים ב־230 מעלות, בתנור שחומם מראש, במשך כ־15 דקות או עד השחמה קלה, ואופים ב־150 מעלות במשך עוד שעה ורבע.
  • בסיום האפייה משאירים את העוגה בתנור במשך שעתיים לפחות.
עוגת גבינה
צילום: זהבית קשרי עג’מי


מקור: עוגת גבינה – זהבית קשרי עג’מי