הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת גבינה כנאפה שיא השלמות

עוגת כנאפה
צילום: עדי אברג'ל

הגיע הזמן לקצור אין סוף מחמאות ולהרשים את כל המשפחה עם עוגת הקדאיף הכי שווה שבטח תשאיר את כולם בשוק ישר מהביס הראשון!

קבלו מתכון לעוגת גבינה כנאפה שיא השלמות המקבלת שילוב טעמים נדיר בהרכבת שערות קדאיף זהובות וקריספיות בטירוף עם מלית קרם עשיר וסירופ מושחת מעל.

עוגה מפוארת ומדהימה במיוחד במראה מהמם המגרה את כולם מרחוק לבוא ולקחת טעימה, ואז כבר אי אפשר להפסיק לזלול!

עוגת כנאפה

עוגת כנאפה שיא השלמות

הדפסה
שילוב טעמים נדיר במיוחד
של: עדי אברג’ל

ציוד

  • תבנית 26

מרכיבים

  • 480 גרם שערות קדאיף
  • 200 גרם נטורינה או חמאה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כוסות מים או חלב
  • 4 כפות סוכר אפשר גם יותר
  • 5 כפות קורנפלור
  • 2 כפות סולת
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 קופסא שמנת צמחית להקצפה 250 מ"ל, או שמנת מתוקה לחלבי

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 ½ כוסות מים

שלבי הכנה

  • גוזרים את שערות הקדאיף ומוסיפים את הנטורינה ואת האבקת סוכר
  • מערבבים ומעבירים לסיר רחב על אש נמוכה
  • מערבבים לא להפסיק בערך 10 דקות עד שמתקבל צבע יפה
  • בסיר קטן שמים את המים, הקורנפלור, סוכר וניל, סולת וסוכר ורק מערבבים לא להפסיק 10 למשך דקות.
  • שהכל הסמיך נוסיף את השמנת הצמחית לערבב טוב טוב ואז מכבים את האש
  • לוקחים חצי משערות הקדאיף ומשטח על התבנית לשפוך את הבלילה ולהוסיף את שאר השערות קדאיף
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות.
  • שהעוגה קרה לשפוך את הסירופ (שמרתיחים כל המרכיבים יחד) ומפזרים פיסטוק.
עוגת כנאפה
צילום: עדי אברג’ל


מקור: עוגת כנאפה – עדי אברג’ל