עוגת גבינה שתמיד יוצאת מוצלחת וטעימה במיוחד.
מתכון להכנת עוגת גבינה גבוהה ונימוחה שמכינים בסיר ג’חנון.
עוגת גבינה גבוהה ונימוחה בסיר ג’חנון
מרקם גבינה רך וקרמי בטעם עשיר
ציוד
- סיר ג’חנון 20
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- גבינה לבנה 750 גרם 1 חבילה גדולה
- 1 גביע שמנת חמוצה 200 גרם
- 1 גביע גבינת שמנת 200 גרם
- 6 ביצים
- 1 חבילה אינסטנט פודינג 80 גרם
- ½ כוס קורנפלור
- ½ כוס קמח
- 2 כוסות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
שלבי הכנה
- להפריד את הביצים ולהקציף למרנג,.
- להעביר את הכל יחד (גבינות, קמח, קורנפלור).
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 200 מעלות למשך 10 דקות.
- לפתוח חצי דקה את התנור.
- להוריד את החום ל-150 מעלות ולאפות למשך שעה וחצי.
מקור: עוגת גבינה גבוהה – לירז אלאלוף
להשאיר תגובה