אין עוגה יותר אייקונית מעוגות הגבינה של בתי המלון המהממות שמפתיעות את כולם בטעם מושלם1
קבלו מתכון לעוגת גבינה בול כמו בבית מלון, יפהפיה ואסתטית עם רכות מופלאה, וטעמי גבינה עשירים שיסחחרו לכם את החושים.
עוגה קלילה ופשוטה להכנה, בלי הקצפות ובלאגנים, רק מערבבים וישר לתנור. והתוצאה? פשוט אין דברים כאלה!
עוגת גבינה בית מלון
ציוד
- תבנית 26
מרכיבים
- 1 קילו גבינה 5%
- 2 שמנת חמוצה 9%
- ½ כוס סוכר
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 6 ביצים
- 1 כוס קמח
- 4 כפות קורנפלור
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
שלבי הכנה
- מערבבים את כל המצרכים יחד במטרפה בקערה גדולה עד שמקבלים תערובת אחידה ללא גושים.
- שופכים לתבנית, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 150 מעלות. אופים במדף האמצעי חצי שעה בחום של 170 מעלות אז חצי שעה נוספת על 150 מעלות עד שהעוגה מתקשה
- לשים לב שהעוגה לא משחימה עד הסוף (נשארת קצת לבנה למעלה כמו בתמונה)
- לאחר סיום האפייה, חורצים ריבועים. אוכלים רק כשהיא ממש הצטננה
מקור: עוגת גבינה מדהימה – עמליה מילי סטמקר
להשאיר תגובה