מתכון של עוגת גבינה בחושה טעימה ובריאה, בקלי קלות!
עוגה ללא קמח, ללא תוספת סוכר, וללא כאב ראש של הפרדת ביצים או הקצפות.
עוגת גבינה בחושה עם ציפוי (ללא קמח)
ציוד
- תבנית עגולה בקוטר 20-24 ס”מ
מרכיבים
- 1 קילו גבינה לבנה 5%
- 1 גביע יוגורט 200 מ”ל
- 4 ביצים
- 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל 160 גרם
- גרידת לימון מלימון אחד
- ½1 כפות סטיביה
לציפוי:
- 1 חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר + כף שמן 100 גרם
- 1 חבילה פודינג וניל ללא סוכר של טוסו 80 גרם
- קוקוס
שלבי הכנה
- בקערה נערבב: 1 ק”ג גבינה לבנה 5%, גביע יוגורט, 4 ביצים, 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל, גרידת לימון מלימון אחד וכף וחצי סטיביה.
- נמזוג לתבנית עגולה בקוטר 20-24 ס”מ.
- נכניס לחצי שעה לתנור שחומם על 150 מעלות.
- לאחר חצי שעה ננמיך ל 140 מעלות לשעה נוספת, עד שתתייצב.
- נוציא ונקרר בטמפרטורת החדר.
להכנת הציפוי:
- נמיס חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר עם כף שמן במיקרו.
- נמרח בצורה אחידה על העוגה ונכניס למקפיא לחצי שעה.
- נכין פודינג וניל ללא סוכר של טוסו (נכין לפי ההוראות ע”ג האריזה).
- נמזוג ונשטח על העוגה, נפזר מעל קוקוס.
הערות וטיפים
נשמור עטוף במקרר.
מומלץ לאכול יום אחרי.
מקור: עוגת גבינה בחושה ללא גלוטן מתכון מאת: dery.kitchen
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @dery.kitchen
מה זה פודינג טוסו לא מוכר
היי אסתר,
אפשר להשתמש בפודינג ללא סוכר מכל מותג שמכירים.
בהצלחה 🙂