מתכון של אצבעות עוגת גבינה בחושה, אפויה, וממכרת במיוחד.
הכנה קלה בערבוב אחד בלי כאב ראש ובלגנים מיותרים, והטעם? מושלם שלא תוכלו לעמוד בפניו!
עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות
הכנה בקערה אחת במהירות וקלות.
ציוד
- תבנית: חד פעמית: 20*30 מלבנית
- כוס מדידה אוניברסלית של 240 מ”ל
מרכיבים
- 750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים שלמות
- 2 כפות קמח
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- ½ כפית תמצית וניל
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- מעט גרידת לימון
שלבי הכנה
- להתחיל בערבוב כל המרכיבים בקערה עם מטרפה עד שלא יישארו גושים.
- לחמם תנור ל – 170 – אין צורך במים בתחתית.
- לאפות למשך כ-45 דקות, או עד שמשחימה מלמעלה.
- להשאיר בתנור לאחר האפייה כרבע שעה.
- לצנן ונכניס למקרר.
- ניתן לקשט באבקת סוכר או קצפת לפי טעמכם.
מקור: הילה ליברטי
להשאיר תגובה