מן הסתם אנחנו לא נמצאים בבית מלון כל יום, אז למה לא ליהנות מהעוגה המופלאה הזו גם בבית?
עוגת גבינה בחושה וטעימה, הכוללת מרכיבים סופר זמינים ואיכותיים ללא קמח, ובהכנה פשוטה וקלה.
עוגת גבינה בחושה בלי קמח
מתכון מוצלח של עוגת גבינה של בית מלון
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 קילו גבינה לבנה 5%
- 1 גביע שמנת חמוצה 9%
- 5 ביצים גודל L או 6 גודל M
- 1 כוס סוכר אפשר גם רבע כוס ועדיין זה יוצא מאוד טעים
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 5 כפות קורנפלור
שלבי הכנה
- לחמם תנור ל-150 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים חמים.
- בקערת המיקסר לשים את הגבינות עם הסוכר.
- לערבל מעט ונוסיף את הביצים, ושוב נעשה ערבול קל ונוסיף את האבקות ואת תמצית הווניל.
- לערבל במהירות איטית (לא מקציפים) ולהעביר לתבנית שטוחה (אין צורך לשמן לפני).
- לאפות בחום של 150 מעלות למשך כשעה וחצי עד שהעוגה יציבה ולא רוטטת.
- לכבות את התנור ולהשאיר להצטנן עוד כשעה בתנור.
- ניתן להוסיף גרידת לימון או תפוז לבלילה.
מקור: כרמית דהאן
להשאיר תגובה