מתכון של עוגת גבינה אפויה פשוטה, ללא הפרדת ביצים ובלי הקצפה, בקלי קלות.
עוגה מושקעת בטעם ובמראה, שלוקחת בדיוק 5 דקות של הכנה.
עוגת גבינה אפויה פשוטה כמו בבית מלון
עוגה ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
ציוד
- תבנית אפייה גודל: 26
- כוס מדידה אוניברסלית 240 מ”ל
מרכיבים
- 1 קילו גבינה לבנה 5% / 9%
- 1 כוס סוכר
- 5 ביצים
- 3 כפות קמח
- 3 כפות קורנפלור
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
שלבי הכנה
- נקציף במיקסר קילוגרם אחד של גבינה לבנה עם כוס סוכר.
- נשאיר כשתי דקות הפסקה בכדי שהסוכר ייבלע לתוך הגבינה.
- נמשיך להקציף במהירות נמוכה של המיקסר.
- נוסיף ביצים, קמח, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל.
- נכניס לתנור בתבנית משומנת היטב על חום של 160 מעלות למשך כשעה בערך (בלי צורך במים מתחת).
- נבדוק עם קיסם שהעוגה נמוכה.
מקור: ירדנה ג’נאח
להשאיר תגובה