עוגת גבינה אפויה היא עוגה קלאסית ומפנקת שמתאימה לכל אירוע ומומלצת לכל מי שמחפש קינוח עשיר וטעים.
זו אחת העוגות האהובות ביותר, ולמרות הפשטות שלה היא תמיד מוצלחת ומוערכת.



עוגת גבינה אפויה עננים
עוגה קלאסית ומפנקת שמתאימה לכל אירוע
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 7 ביצים
- 1 כוס סוכר
- גרידת לימון
- 2 גביעי שמנת חמוצה 400 מ"ל
- 750 גרם גבינה לבנה
- 5 כפות קורנפלור
שלבי הכנה
- נקציף 7 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
- בקערה לערבב: חלמונים, גרידת לימון, שני גביעי שמנת חמוצה, 750 גרם גבינה לבנה ו 5 כפות קורנפלור.
- נוסיף קצף לבלילה בתנועות קיפול עדינות.
- נשמן תבנית, לצקת בלילה ולאפות רבע שעה בחום של 200 מעלות.
- ננמיך חום ל 170 מעלות ולאפות עוד 45 דקות.
- נשאיר את העוגה לעוד שעה בתנור כבוי.

מקור: נורית יונה
להשאיר תגובה