הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

מתכון עוגת גבינה

מתכון של עוגת גבינה אפויה מרשימה במיוחד, שתמיד יוצאת גבוהה בטירוף עם אווריריות מפתיעה.

עוגה קלה להכנה, שתמיד תפתיע את כולם בחוויית טעמים מענגת שאי אפשר להפסיק לאכול.

מתכון עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

הדפסה
מספקת חווית טעמים עשירה ומענגת
של: סמדר חי

ציוד

  • תבנית 26 / 24
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 6 יחידות ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

שלבי הכנה

  • נקציף את החלבונים ובהדרגה את הסוכר.
  • נמשיך להקציף עד שמקבלים קצף יציב אך לא חזק מדי.
  • נערבב בקערה שנייה את שאר החומרים (כולל החלמונים).
  • נאחד את הקצף עם תערובת הגבינות בעדינות ב-3 חלקים. נזהרים לא לשבור את הקצף.
  • נעביר לתבנית משומנת היטב.
  • נשים בתחתית התנור תבנית עם מים, ומניחים את העוגה על רשת מעל.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות בערך, ולאחר מכן מנמיכים ל-160 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעה.
  • לא לפתוח את התנור לפחות שעה אחרי שהעוגה מוכנה.
מתכון עוגת גבינה
צילום: סמדר חי

מקור: עוגת גבינה – סמדר חי