עוגת גבינה שתמיד תנעים לכם את היום בטעמים בלתי נשכחים!
עוגה שתמיד יוצאת גבוהה בטירוף עם אווריריות מפתיעה ורכות מושלמת.

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה
חווית טעמים עשירה ומענגת
ציוד
- תבנית 26 / 24
מרכיבים
- 6 יחידות ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 750 גרם גבינה לבנה 1 חבילה
- 1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
- 4 כפות קורנפלור
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
שלבי הכנה
- נקציף את החלבונים ובהדרגה את הסוכר,.
- נמשיך להקציף עד שמקבלים קצף יציב אך לא חזק מדי.
- בקערה שנייה נערבב רבבים את שאר החומרים (כולל החלמונים).
- נאחד את הקצף עם תערובת הגבינות בעדינות ב-3 חלקים. ניזהר לא לשבור את הקצף.
- נעביר לתבנית משומנת היטב.
- נשים בתחתית התנור תבנית עם מים, ונניח את העוגה על רשת מעל.
- נאפה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות בערך, ולאחר מכן ננמיך ל-160 מעלות ונמשיך לאפות עוד שעה.
- לא לפתוח את התנור לפחות שעה אחרי שהעוגה מוכנה.

מקור: עוגת גבינה – סמדר חי
להשאיר תגובה