מתכון של עוגת גבינה אפויה קלאסית, שיוצאת טעימה נימוחה ואוורירית, במרקם ‘ענן’ וטעם מטריף חושים!
עוגת גבינה אפויה, טעימה במיוחד שיוצאת גבוהה ומרשימה. העוגה יוצאת כל כך יפה ומרשימה שכל האורחים בטוחים שקניתי אותה.
עוגת גבינה אפויה גבוהה ואוורירית בסיר ג’חנון
ציוד
- תבנית: סיר ג’חנון 24 משומן בחמאה היטב
- כוס: כוס חד פעמית לשתייה חמה.
מרכיבים
- 1 קופסת גבינה לבנה 750 גרם
- 1 גביע שמנת חמוצה 15% 200 מ”ל
- 6 ביצים מופרדות L
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- ¼ 1 כוסות סוכר
- 4 כפות קורנפלור
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
שלבי הכנה
- לקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן ויציב בקערת המיקסר – אחרי זאת נעביר לקערה נקיה.
- לנקות את קערת המיקסר ונקציף בה כעת את החלמונים עם רבע כוס הסוכר ו-2 וניל.
- להוסיף בהדרגה את הגבינות והשמנת ואחר כך את הקורנפלור והאינסטנט. נקציף לאחידות.
- לסיום לערבב עם מרית את החלבונים שהנחנו בצד לתערובת החלמונים.
- להניח בתחתית התנור תבנית מים מלאה מעליה תבנית רשת שעליה תהיה מונחת תבנית העוגה.
- לשפוך את התערובת לסיר ונכניס לתנור 180 מעלות חום עליון תחתון – אפיה שעה.
- לא להוציא עד התקררות ונהפוך על צלחת הגשה.
מקור: גילה בן ישי
מלא סוכר
תנו מתכונים ללא סוכר
תודה
היי חיים,
אפשר תמיד להוריד את כמות הסוכר ובכלל להחליף לממתיקים ללא סוכר בכלל כמו המוצרים המצוינים של חברת סוויטאנגו. אפשר לרכוש אותם באתר שלהם.
בהצלחה 🙂