מתכון של עוגת גבינה אפויה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות ובקלי קלות!
עוגת גבינה אפויה טעימה במיוחד בלי הקצפה ובלי התעסקויות מיותרות.

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות
כל כך קלה שאפשר להכין אותה גם באמצע השבוע!
ציוד
- תבנית פאי קוטר 26
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לתחתית:
- 150 גרם עוגיות פתי בר טחונות
- 1 חבילה חמאה מומסת 100 גרם
לבלילה:
- 1 חבילה גבינה לבנה – 5 אחוז 750 גרם
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 3 כפות קורנפלור
- 1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
- 3 ביצים
שלבי הכנה
לתחתית:
- בקערית לערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה – להעביר לתבנית ולשטח.
לבלילה:
- לערבב בקערה לבלילה חלקה, ולשפוך מעל התחתית.
- להכניס לתנור שחומם ל – 160 מעלות, ולאפות בערך שעה ורבע, עד שהקצוות מזהיבות יפה, והאמצע יציב.
- להוציא מהתנור ישר בגמר האפייה, לצנן, ולהכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות.

מקור: ישראלה אזולאי
שלום לא רואים את המתכון של הבלילה, רק חומרים ולתנור. מה שלבי הכנת הבלילה בבקשה
היי,
מתנצלים על התקלה, הוספנו את ההוראות למתכון.
תודה רבה שכתבת לנו ושבת שלום!
אם תעמידו את הגבינה במסננת דרך בד להגרת נוזלים, העוגה תהיה עוד יותר טובה
היי,
תודה רבה ששיתפת אותנו בטיפ!
שבת שלום 🙂
איפה רואים את המתכון לבלילה ? לא רואים אותו פה באתר
היי מיכל,
בדקנו עכשיו ואנחנו רואים שהמתכון מופיע במלואו.
האם את עדיין לא רואה אותו?
האם הקצפת החלבונים בנפרד וקיפול לבלילה יגרום לעוגה להיות גבוהה יותר?
היי חיים,
לא בהכרח גבוהה יותר, למרות שזה יכול להיות, אבל היא בטח תצא אוורירית יותר.
בהצלחה 🙂
לא רואים את אופן ההכנה של הבלילה
היי אושרית,
לערבב הכל בקערה עד שמקבלים בלילה חלקה.
בהצלחה 🙂