מתכון להכנת עוגת בראוניז קלילה לשבת.
רק 20 דקות הכנה ותנור 10 דקות הכנה ומלקקים את האצבעות!
עוגת בראוניז קלילה לשבת
מתכון נוסטלגי בהכנה מהירה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר 2 חפיסות
- 1 כוס שמן
- 4 ביצים L
- ½1 כוסות סוכר
- ½1 כוסות קמח
- ¼ כפית מלח
- אגוזי מלך
- פקאן מסוכר
- שוקולד מריר נוסף לשבור למעלה
שלבי הכנה
- נמיס את השוקולד המריר במיקרוגל בערך 2 דקות .
- נערבב עד שנמס טוב טוב.
- נוסיף את כוס השמן ביחד נערבב.
- נעביר לקערה גדולה נוסיף לשוקולד והשמן את הסוכר מלח והביצים לערבב טוב טוב.
- נוסיף את הקמח נערבב טוב שאין גושים של הקמח בכלל נוסיף את האגוזים ופקאן .
- את התערובת נעביר לתבנית חד פעמית בינונית .
- נחתוך שוקולד לחתיכות קטנות ונפזר מלמעלה .
- נכניס לתנור 20 דקות על 180 מעלות .
מקור: בת אל לוי
חבל רק שבתבנית חד”פ…..
היי מימי,
את יכולה להכין באיזו תבנית שנוח לך 🙂