מתכון של עוגת ביסקוויטים של פעם – עוגת השבת שתמיד מתחסלת לפני השבת!
עוגה טעימה וקלאסית של סבתות שמעלה זיכרונות ונוסטלגיה בכל ביס קטנטן ומפנק.
עוגת ביסקוויטים של פעם פשוטה
עוגה פשוטה ומנצחת שתככב אצלכם כל שבוע מחדש.
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
- תבנית מלבנית בינונית
- מיקסר
מרכיבים
- 2 חבילות ביסקוויט פתי בר 500 גרם
- 1 כוס חלב עם נס קפה לטבילה
- 3 חבילות שמנת מתוקה 750 מ”ל
- 2 כוסות חלב להקצפה
- 2 כפות סוכר
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד 80 גרם
- 1 חפיסת שוקולד מריר 100 גרם
שלבי הכנה
- לטבול את הפתי בר בחלב עם נס קפה ולסדר בתבנית.
- להקציף חבילה אחת של שמנת מתוקה עם כוס חלב, כף סוכר, וחבילת פודינג וניל.
- לשטח קצפת מעל לשכבת הביסקוויטים.
- לסדר עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים, ואז לשטח שוב מהקצפת.
- להכין באותה דרך אלא שהפעם להקציף עם הפודינג שוקולד.
- לסדר עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים.
- להמיס שמנת מתוקה עם חבילת שוקולד מריר עם הגז ולשפוך מעל.
הערות וטיפים
מומלץ לשים כמה שעות במקרר ואז זה נחתך מעולה.
מקור: עוגת ביסקוויטים מתכון מאת: Rotem Ilan Gur
לא פלא שהרבה אנשים פשוט שמנים.עם מתכון שמציע 3 חבילות שמנת מתוקה זה מזעזע. אני מכינה את המתכון שנים וקופסת שמנת מתוקה אחת יותר ממספיקה.חבל להטעות כך אנשים.
היי,
חלילה, אין כאן עניין של הטעיה. זו אכן עוגה עשירה במיוחד אבל אפשר להפחית ל-2 שמנות אם רוצים.
בהצלחה!