מתכון להכנת עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות בקלי קלות.
קינוח אישי טעים ומרשים שמכינים ב-5 דקות.

עוגת ביסקוויטים שוקולד שכבות ב-5 דקות
מתכון קל לקינוח טעים
ציוד
- כוס חד פעמי לשתייה קרה
- מיקסר
מרכיבים
- ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר
- נס קפה + חלב
- אגוזים
לקצפת:
- ½ מיכל שמנת מתוקה 125 מ"ל
- ¼ חבילה אינסטנט וניל
- 2 כפות סוכר
- ½ חבילה גבינה לבנה 5% 125 גרם
לגנאש:
- 2 שורות שוקולד מריר
- ¼ כוס שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- להקציף 1/2 שמנת מתוקה עם 1/4 אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות סוכר עד לקצפת יציבה יחסית.
- להוסיף 1/2 קופסא גבינה לבנה 5% ולערבב בתנועות קיפול.
- להעביר לשקית זילוף עם צנתר משונן (מוסיף ליופי אבל אפשר גם למרוח יפה עם כפית, בלאו הכי שופכים שוקולד ואגוזים).
הכנת הגנאש:
- לשים בצלוחית 2 שורות שוקולד מריר עם רבע כוס שמנת מתוקה.
- להמיס דקה במיקרוגל ולערבב לגנאש חלק.
הרכבה:
- לקחת 10 ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר, לטבול בחלב עם מעט נס קפה (תלוי כמה אתם אוהבים, בדרך כלל שמים רבע כפית).
- להניח על הצלחת ולזלף מהקרם גבינה שהכנו – כך עושים 5 קומות.
- לזלף עם כפית או בשקית זילוף קטנה את הגנאש שוקולד ונפזר מעל אגוזים כלשהם.
- להכניס למקרר כשעה-שעתיים שהביסקוויטים יתרככו.

מקור: איילת ממן
להשאיר תגובה