קבלו עוגה שגורמת לאנשים להביט בך בתדהמה ובהערצה, כאילו יש בך יכולות על־אנושיות וברגע שנתת להם לטעום פיסה מגן עדן!
מתכון של עוגת ביסקוויטים נוסטלגית הוא המתכון הכי המושלם להגשה בכל אירוע! עוגה טעימה ומרשימה עם מתכון כל כך קל שלא באמת צריך להמתין לאירוע כדי להכין את העוגה הזו.
עוגת ביסקוויטים
ציוד
- תבנית: אינגליש קייק מהגדולות
מרכיבים
- 1 חבילה עוגיות פתיבר וניל 250 גרם
- 1 חבילה עוגיות פתיבר שוקולד 250 גרם
- 2 חבילה שמנת מתוקה 250 מ”ל
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד 80 גרם
- ½ 1 כוסות חלב
להכנת הגנאש:
- 2 חפיסות שוקולד 200 גרם
- 1 חבילה שמנת מתוקה 250 מ”ל
שלבי הכנה
- נקציף שמנת מתוקה עם 3/4 כוס חלב ופודינג וניל ונניח בצד.
- נקציף שמנת מתוקה עם 3/4 כוס חלב ופודינג שוקולד ונניח בצד.
להכנת הגנאש:
- נכניס דקה וחצי במיקרו את השוקולד והשמנת מתוקה – ונערבב היטב.
אופן הרכבת העוגה:
- נרטיב עוגיות בחלב עם כפית נס קפה.
- נצפה תבנית אינגליש בניילון נצמד כדי שהחילוץ יהיה קל.
- נניח שורת עוגיות פתיבר וניל, ונמרח מעל קרם וניל בשכבה דקה.
- מעל נסדר פתיבר שוקולד ועליו נמרח קרם שוקולד.. וכך הלאה.
- נעטוף ונקפיא כשלוש שעות.
- נוציא נשחרר וניצק את הגנאש.
הערות וטיפים
מקור: אילנה טל
להשאיר תגובה