מוזמנים להתמכר עם עוגת הביסקוויטים הכי מושחתת שראיתם.
שכבות של פתי בר בקרם שוקולד, וקצפת עם ציפוי לוטוס מעלף.
עוגת ביסקוויטים לוטוס שתרשים את כולם
בקרם שוקולד מפנק עם ציפוי מעלף
ציוד
- תבנית 25X25 (או כל תבנית אחרת בגודל דומה)
- כוס מדידה אוניברסלית
- מיקסר
מרכיבים
- 2 – 2 ½ שרוולים ביסקוויטים פתי בר
לקרם:
- 4 כוסות חלב
- 2 כפות קקאו
- 4 כפות קמח
- ½ כוס סוכר
- 1 חלמון
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 כף חמאה
- 80-100 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה 1 מיכל
- 1 כפית חלב
- ממרח לוטוס
שלבי הכנה
להכנת הקרם :
- בסיר להכניס את הקקאו, קמח, וסוכר ולערבב לאיחוד.
- להוסיף את החלב והחלמון ולחמם על האש.
- להוסיף את השוקולד מריר ומערבבים עד להמסה.
- להוסיף את הסוכר וניל עם כף חמאה ומערבבים עד לאיחוד הקרם.
- לסדר בתחתית תבנית את הביסקוויטים בשכבה אחת, ומעליהם מורחים מהקרם, ואז מסדרים עוד שכבת בסיקוויטים, ומעל עוד שכבת קרם. וכך ממשיכים לשאר השכבות. לסיים עם שכבת קרם שוקולד, ומכניסים לקירור להתייצבות.
- להוציא את העוגה מהתבנית.
- להקציף את השמנת מתוקה עם כפית חלב .
- למרוח קצפת מעל לעוגה בשכבה אחידה.
- להמיס ממרח לוטוס במיקרוגל, ולמזוג מעל לקצפת.
- להכניס לקירור עד להתייצבות.
מקור: עוגת ביסקוויטים לוטוס – pacikanin_mutfagi
להשאיר תגובה