קבלו מתכון להכנת עוגת ביסקוויטים בסגנון בוטיק.
עוגה מפוארת וטעימה, שמכינים מתחתית ביסקוויטים פריכה וחמאתית.
עוגת ביסקוויטים בסגנון בוטיק
קינוח קל וקליל שתמיד מצליח
ציוד
- תבנית קפיצית קוטר 24
- שקף
- מיקסר
מרכיבים
- 2 שרוולים של ביסקוויטים 500 גרם
- קערת חלב – כ- 2 כוסות קפה על הבוקר
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 500 מ"ל
- 1 חבילה אינסטנט פודינג 80 גרם
- 100 גרם שוקולד חלב 1 חבילה
שלבי הכנה
- לשמן בחמאה את התבנית ולהניח שקף מסביב.
- לשמן את השקף והתחתית בחמאה.
- לטבול כחבילת ביסקוויטים בחלב המיוחד (אם אין אפשר חלב רגיל עם מעט נס קפה).
- לסדר בדפנות התבנית כאשר הביסקוויטים עומדים. מפוררים כחצי חבילה פירורים גסים לשכבה בתחתית, ומטפטפים מעל את כוס חד פעמי מהחלב שנותר.
- להקציף את 2 מיכלי השמנת יחד עם אינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- לפורר חצי חבילת ביסקוויטים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
- לסדר בתבנית ומעל לזגג שוקולד חלב שהומס במיקרוגל.
מקור: עוגת ביסקוויטים בסגנון בוטיק – קרן חביב
להשאיר תגובה